Nieuwe productenGert Jan Beute duivenprodukten

Vanaf nu in onze winkel en webshop verkrijgbaar.
Zeopet Zeoliet 1,00 - 2,50 mm


ZeoPet; dé bodembedekking voor volières en vogelkooien. ZeoPet® is dé revolutionaire bodembedekking die alles overtreft!! Zeer geschikt voor volières, vogelkooien, kweekkooien en (post-)duiven. ZeoPet® absorbeert ammoniak als geen ander.
Waarom kiezen onze klanten voor ZeoPet®?

 • gaat ca. 5 x langer mee dan reguliere bodembedekking (schelpenzand)
 • absorbeert vocht en zorgt voor een hygiënisch dierenverblijf.
 • absorbeert direct de ammonium uit de ontlasting.
 • remt bacterie- en schimmelgroei aanzienlijk.
 • remt de ontwikkeling van; wormeitjes, vliegenlarven, insecten en schimmels.
 • helpt tegen coccidiose, anti coccidiose.
 • gezonder leefklimaat, minder ziektes.
 • zorgt voor een constantere temperatuur.
 • een 100% natuurproduct zonder enige toevoeging van chemicaliën.
 • ZeoPet® is een Internationaal gecertificeerd product.
 • veel toegepast bij erkende internationale kwekers en dierentuinen.
 • minder onderhoud, geeft minder kosten.
 
 Pharmox Hond&kat

Pharmox Hond & Kat Gewricht helpt uw huisdier bij een actieve leefstijl. Het ondersteunt de aanmaak van kraakbeen en smering van gewrichten. Het bevat de stoffen glucosamine, chondroïtine en MSM die de basis vormen voor behoud van gezond kraakbeen.

 

Glucosamine en chondroïtine komen van nature in het lichaam voor. Glucosamine is een aminosuiker, welke als bouwsteen dient voor belangrijke stoffen in het lichaam (o.a. collageen en hyaluronzuur). Deze stoffen zijn op hun beurt essentieel voor de opbouw en het onderhoud van kraakbeen, bot, pezen en andere bindweefsels.

Een belangrijke functie van het kraakbeen is het dempen van schokken tussen de gewrichten. Voor de aanmaak van kraakbeen zijn glucosamine en chondroïtine nodig. Extra aanvulling van deze lichaamseigen stoffen kan helpen bij het in stand houden van de kraakbeenmatrix.

Pharmox Hond & Kat Gewricht is een voedingssupplement waarin glucosamine en chondroïtine zijn gecombineerd met MSM. Stoffen die belangrijk zijn voor het soepel en veerkrachtig houden van de gewrichten. MSM is een natuurlijke zwavelverbinding welke de opbouw van collageen ondersteunt.
Dog Rocks

Geen urine brandplekken meer in uw gazon, Dog Rocks is gemaakt van 100% natuursteen. Wanneer u de stenen in de drinkbak van uw hond plaatst, helpen ze vervelende urine brandplekken van uw huisdier in uw gazon en planten te voorkomen. Dog Rocks verandert niet de urine pH waarden van uw hond en werkt op geen enkele wijze als medicatie. Dog Rocks is een natuurproduct. De stenen kunnen in omvang verschillen maar in het pakje zit altijd een minimum van 200 gram voor het gewenste resultaat.
Gebruiksaanwijzing
1. Verwijder de stenen uit het pakje en spoel ze met water af.
2. Vul de drinkbak van uw hond met niet meer dan 2 liter water.
3. Plaats de afgespoelde stenen in de drinkban van uw hond.
of 4.Dogrocks nieuwe info  Advies is om de stenen in een jerrycan/pak/grote fles te leggen met de geadviseerde hoeveelheid water. Van hieruit de waterbak van de hond bijvullen. Na uitgieten in de waterbak het water met de stenen weer aanvullen. Op deze manier Schoner water voor uw hond Betere inwerking van de stenen op het water

Advies voor een optimaal resultaat . Vervang de stenen elke 2 maanden. Laat uw hond alleen uit de drinkban drinken waar de DogRocks zich in bevinden. Water dagelijks bijvullen is beter dan de drinkbak volledig verversen. Geef uw hond droogvoer en beperk het geven van rood vlees. In een periode van 5 weken zult u verschil merken in uw gazon en zullen er geen nieuwe brandplekken meer verschijnen.
 

 

Vijverklei

Deze klei is een zeer zuiver en natuurlijk product dat extra sporenelementen en mineralen aan de vijver toevoegt. Hierdoor komt de huid in stralende conditie wat resulteert in mooie en gezonde vissen! Daarnaast bindt het zwevende deeltjes zodat het ook het verkrijgen van een heldere vijver bevorderd. Verkrijgbaar in 3 liter en 5 liter.
 

 

Almo nature kattenvoeding

 
Almo Nature diervoeding wordt gemaakt van speciaal geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten uit de biologische teelt. Er worden geen smaakversterkers of kunstmatige conserveringsmiddelen gebruikt. Almo Nature wordt gemaakt om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen - gezond en lekker ineen.