> Honden > Accessoires

Naast een groot assortiment aan hondenvoeding, hebben wij in onze winkel ook diverse accessoires, snacks en hondenapotheek, voor de grote en  kleine hond.

Accessoires:
Water en voerbakken, halsbanden, koelhalsbanden, koelmatten, tuigjes en looplijnen, speelgoed in alle maten en vormen, manden, kussens, benches, draadkooien, kammen en borstels, loopsheids broekjes, hondenjasjes,
muilkorven en anti blafbanden(U kunt bij ons ook de anti blafband lenen, vraag aan onze medewerkers hoe het precies werkt!).

Snacks:
Hondensnacks zijn een lekkere en verstandige aanvulling op hondenvoeding. U kunt de hondensnack aan uw hond geven als beloning, tijdverdrijf of voor gebitsreiniging. Het gestimuleerde kauwen dient niet alleen voor het schoonmaken van de tanden maar ook voor de versterking van het tandvlees. Van kleine beloningskoekjes tot grote bullenpezen, voor elke hond hebben wij wel wat lekkers in het assortiment. Ook hebben we hypo-allergeensnacks  en glutenvrije snacks voor de honden die op hun gezondheid moeten letten.

Hondenapotheek:
Diverse kalmeringsmiddelen, wormbestrijdingsmiddelen, antivlooienmiddelen en tekenbestrijders(Bayer, Frontline, Exil, Beaphar). Om te zorgen dat uw hond lekker ruikt en een mooie vacht krijgt zijn er verschillende shampoos. In onze apotheek zijn er ook verschillende supplementen aanwezig voor uw hond.