> Katten > Accessoires

Niets is leuker dan spelen met uw kat. Naast een breed assortiment aan voeding, hebben ook verschillende accessoires voor uw kat. Van een bal met een belletje tot een grote krabpaal. Met het juiste speelgoed, kan de kat zichzelf ook vermaken als het baasje even geen tijd heeft om te spelen. Ook hebben wij kattenbakvullingen, snacks en een kattenapotheek voor uw kat.
  
Accessoires:
Van krabplanken tot meubilair aan het plafond, transportboxen, kattengras, eet-en drinkbakjes, halsbanden, tuigjes, lijnen, kattenbakken, kattenluiken, kammen, borstels en diverse speeltjes.Kattenbakvullingen:
Er zijn veel soorten kattenbakvulling. Allemaal met hun eigen eigenschappen. 


Klontvormend: Is zuinig in gebruik.
Niet-klontvormend: Alles wordt weggegooid tijdens verschonen.
Natuurlijke kattenbakvulling: Deze mag in de GFT-afvalcontainer.

Wij verkopen kattenbakvullingen op basis van klei, hout, papier en silica van de merken: Biokat's, eurokat's, greencat, Kitty friend, Catsan, Breeder celect, Catsan, Bogena, Foetsie-ba, Litter pearls en Cat litter.Snacks:
Er zijn diverse kattensnacks, lekker voor tussendoor om uw kat te verwennen. De snoepjes of snacks zijn gezond, goed verteerbaar en goed voor het gebit van uw kat. In het assortiment hebben we o.a. snacks van de merken: Debby’s Cat Line, Vitakraft, Whiskas, Beaphar, Sanal en Antos. 

Kattenapotheek:
Diverse kalmeringsmiddelen, wormbestrijdingsmiddelen, antivlooienmiddelen en tekenbestrijders(Bayer, Frontline, Exil, Beaphar). Om te zorgen dat uw kat lekker ruikt en een mooie vacht krijgt zijn er verschillende shampoos. In onze apotheek zijn er ook verschillende supplementen aanwezig voor uw kat.